Warning: A non-numeric value encountered in /home/bitumikate/public/html/wp-content/themes/bitumikate/content_generator.php on line 116

Muut palvelut

Perustusten eristykset

Rakennusten perustusten täytyy säilyä kuivana. Jo suunnitteluvaiheessa on tärkeää ottaa huomioon perustusten kosteuden- ja vedeneristykset sekä salaojitus. Rakennuspaikasta ja perustustavasta riippuen on tärkeää valita oikea tapa huolehtia perustuksiin kohdistuvien vesien vaikutuksesta.

Tärkeintä on miettiä, riittääkö kosteuseristys vai tarvitaanko vedeneristys? Pelkkä kosteuseristys tai patolevyt eivät riitä, jos perustuksiin kohdistuu vedenpainetta. Silloin tarvitaan ehdottomasti kunnollinen vedeneristys, joka voidaan toteuttaa luotettavasti vain kumibitumikermi pinnoitteella.

Peltityöt
Raahen Bitumikate Ky toteuttaa tarvittaessa myös kaikki kohteen peltityöt. Teemme kokonaispalveluna kaikki uudis- ja saneerauskohteiden bitumikattotyöt, mukaan lukien pellitykset. Yhteistyökumppaneiltamme valmistuvat kaikki katoilla tarvittavat pellitykset, kuten piippujen ja räystäiden pellitykset sekä vesikourut ja kattoturvatuotteet ammattitaidolla.