Warning: A non-numeric value encountered in /home/bitumikate/public/html/wp-content/themes/bitumikate/content_generator.php on line 116
Yritys

Yritys

Kattomiehiä jo toisessa sukupolvessa!

Raahen Bitumikate Reijo Anttila perustettiin Raahessa vuonna 1979, vuonna 1983 nimi muuttui Raahen Bitumikate KY:ksi. Yrityksen perustajalla Reijo Anttilalla on pitkä kokemus bitumikattorakentamisesta, hän on aloittanut kattorakentamisen uransa jo vuonna 1968 työskentelemällä bitumikattorakentajana mm. seuraavissa yrityksissä Icopal Oy, Katterla Oy, Ikas Oy. Bitumikattojen rakentaminen on yrityksessämme nyt toisessa sukupolvessa ja yrityksen keulakuvana toimii Reijon poika Arto Anttila. Raahen Bitumikate Ky on bitumikattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Yrityksellämme on jo yli neljänkymmenen vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista – pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden bitumikattojen rakentamiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Raahessa palvellen kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia asiakkaita Pohjois- Suomen alueella Raahessa ja ympäristökunnissa n. 150km säteellä Raahesta. Lisäksi yrityksemme tarjoaa koneurakointipalveluita. Ammattitaitoiset työntekijät, laadukkaat Icopal- bitumituotteet ja asiakaslähtöinen palvelu ovat mahdollistaneet kilpailukykyisen toiminnan.

Perheyrityksemme työllistää 6 kattoalan huippuammattilaista. Työyhteisön hyvinvointi, ammattitaidon ylläpito ja jatkuva kehittäminen takaavat parhaat edellytykset laadukkaalle toiminnalle ja palvelujen tarjoamiselle. Kokenut henkilökuntamme on rakentanut huopakattoja satojen tuhansien neliömetrien edestä pienistä korjaustöistä aina vaativimpiin teollisuuskohteisiin.

Kaikki tulitöihin osallistuvat työntekijämme ovat suorittaneet Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön katto- ja vedeneristystöiden turvallisuuskoulutuksen ja heillä on tulityö- sekä kattotulityökortit. Jokainen työntekijämme on suorittanut valtakunnallisen työturvallisuuskorttikoulutuksen.

Meidän ammattilaisemme tunnistat kuvallisesta VALTTI- henkilökortista. Henkilökortti on aina työntekijämme mukana ja siitä voit todeta, että työmaalla liikkuva henkilö on oikealla asialla.